Vader Vadis: 'Vercauteren wou mijn zoon breken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vader Vadis: 'Vercauteren wou mijn zoon breken'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja Ofoe is vertrokken naar Hamburg SV. De vader van het talent deed nu een boekje open over de moeilijke periode van zijn zoon onder ex-Anderlecht-trainer Francky Vercauteren.

"Eigenlijk ben ik teleurgesteld dat mijn zoon nu naar Duitsland is vertrokken. We hadden altijd voor ogen om hem te laten rijpen in de Jupiler League", aldus Henry, de Ghanese vader van Vadis Odjidja Ofoe in de krant Het Nieuwsblad.

"Hij kon hier tot één van de sterren uitgroeien en de Gouden Schoen winnen. Die droom ligt nu aan diggelen. Nu wacht een andere droom. Mijn zoon was het beu om te wachten op kansen. Leg jij mij nu eens uit: waarom krijgt een jongen die al sinds zijn zestiende in de A-kern zit nooit een kans? In die 2,5 jaar wou Francky Vercauteren hem nooit opstellen. Nooit, zelfs toen ze vorig seizoen de titel al op zak hadden", aldus Henry Odjidja Ofoe.

"Wat heeft Vercauteren eigenlijk gedaan. Hij selecteerde hem, liet hem ook opwarmen maar plaatste hem daarna wel in de tribune. Hij wou mijn zoon gewoon breken", besluit een kwade vader van Vadis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties