Verlaat Joao Carlos Lokeren uiteindelijk toch?

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Verlaat Joao Carlos Lokeren uiteindelijk toch?
Foto: © SC

Sporting Lokeren zal zijn goudhaantje waarschijnlijk nog deze winterstop verliezen.

Joao Carlos Pinto Chaves speelt al sinds 2004 bij Sporting Lokeren. De Waaslanders namen de Braziliaanse verdediger toen over van het Bulgaarse CSKA Sofia. Sindsdien groeide Carlos uit tot een centrale verdediger met flair en een transfer is de laatste jaren nooit veraf geweest. Het is duidelijk dat de Braziliaan hogerop kan, maar Roger Lambrecht weet ook dat zijn Braziliaan heel wat waard is en legde al enkele serieuze boden, vooral vanuit Frankrijk, naast zich neer.

Nu heeft Rode Ster Belgrado zich echter gemeld voor Joao Carlos en die interesse lijkt serieus. Volgens HLN zouden de onderhandelingen al ver gevorderd zijn en zal de Servische club dus veel geld op tafel leggen voor Carlos. Coach Jankovic van Belgrado kent Carlos nog van bij Lokeren, want hij was een tijdje T2 bij de Waaslanders onder Slavoljub Muslin.

Joao Carlos heeft nog een contract tot 2010 bij Lokeren en liet altijd weten heel gelukkig te zijn in België. Zijn vertrek staat dus nog niet vast, maar het is duidelijk dat Lokeren bereid is om mee te werken als het een mooie transfersom krijgt. Carlos speelde al 97 competitiewedstrijden voor Lokeren en scoorde daarin zeven maal. Hij werd ook door zijn supporters verkozen tot Man van het Seizoen 2004-2005.

Verder zou Lokeren ook nog enkele overbodige spelers laten vertrekken. Ibrahim Somé Salombo test in Griekenland, Boban Jancevski zou terug naar een club in de Balkan vertrekken en Marko Andic is door nieuwe aankopen overbodig geworden en is ook ontevreden omdat hij maar weinig speelkansen kreeg. Hij zou naar FC Brussels kunnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties