Frutos: 'Biglia verdient twee Gouden Schoenen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Frutos: 'Biglia verdient twee Gouden Schoenen'
Foto: © SC

Nicolas Frutos is weer hersteld van zijn blessure die hij vorig jaar opliep. Meteen probeert hij in de pers Anderlecht en zijn ploeg- en landgenoot Lucas Biglia in een positief daglicht te stellen.

Nicolas Frutos ziet de tweede competitieronde helemaal zitten. "De voorbije twee jaar kwamen we ook iedere keer sterk terug uit La Manga. Ik hoop dat dit nu weer zo zal zijn. Er is ook weer meer concurrentie in de groep", steekt Frutos van wal in de krant Het Laatste Nieuws. "Als ik snel negentig minuten kan voetballen en ook nog kan scoren, dan ben ik weer vertrokken. Spelen met pijn is niet zo erg zolang ik niet geblesseerd geraak", gaat Frutos verder.

De Argentijn neemt het ook op voor zijn landgenoot Lucas Biglia. De verdedigende middenvelder speelde een erg bleke seizoenshelft en bleef ver onder zijn niveau. Toch vindt Frutos dat Biglia de Gouden Schoen woensdag moet krijgen. "Biglia komt wel weer op niveau. Hij is mijn kandidaat voor de Gouden Schoen. Hij verdient er eigenlijk twee: één voor zijn linkervoet en één voor zijn rechtervoet. Ik heb heel veel respect voor België maar eigenlijk hoort Lucas hier niet te voetballen. Had hij een goede Champions League gespeeld, dan zat hij al bij een topclub. Real kocht Fernando Gago en Valencia Ever Banega, maar ik ben ervan overtuigd dat Biglia een hoger niveau dan die twee kan halen", besluit de Argentijnse spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties