Valencia speelt spel met Albelda keihard

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valencia speelt spel met Albelda keihard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Valencia is niet van plan om David Albelda zomaar een vrijgeleide naar een andere club te geven. De speler daagde de club voor de rechtbank want hij wil zijn contract laten ontbinden.

FC Valencia heeft David Albelda eindelijk een antwoord gegeven op zijn vraag om het contract te ontbinden. Of de verdediger het antwoord graag zal horen, is een ander paar mouwen. De club uit de sinaasappelstad is bereid om het contract te vernietigen als Albelda zijn ontsnappingsclausule van 60 miljoen euro op tafel legt.

De advocaten van Albelda lieten in een eerste reactie weten dat ze verrast zijn door het antwoord van Valencia en dat hun reden om naar de rechter te stappen nu nog meer gegrond zijn. Daarnaast spreken de raadslieden ook nog over 'mobbing'. Dat is de naam die gebruikt wordt voor mensen die voortdurend lastiggevallen worden op hun werk. De advocaten zijn van plan om Juan Soler, de voorzitter van Valencia, voor de rechter te dagen.

Eén van de advocaten had eerder al aangegeven dat hun naam en de goede eer van Albelda is aangetast door de manier waarop Valencia hem behandeld. Coach Ronald Koeman had al gezegd dat hij de verdediger niet meer zal opstellen. Dat geldt ook voor de andere ervaren rotten in het team, Santiago Cañizares en Miguel Angel Angulo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties