Zaragoza zet zijn trainer op straat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zaragoza zet zijn trainer op straat
Foto: © SC

Real Zaragoza heeft zijn trainer Victor Fernandez ontslagen. Zoals zo vaak in het voetbal zijn de mindere resultaten de oorzaak van de breuk tussen beide partijen.

Na het duel tegen Real Mallorca dat op een 2-2-gelijkspel eindigde, besloot het bestuur van Real Zaragoza om Victor Fernandez te ontslaan. De club begon met steile ambities aan het nieuwe seizoen, maar die worden verre van ingelost.

Op een bestuursvergadering mocht Fernandez het nog eens uitleggen, maar hij kon niet overtuigen. Daarom wordt nu gezocht naar een nieuwe trainer in de hoofdstad van Aragon. Zaragoza wilde dit seizoen een plaatsje in de Champions League bemachtigen. Ondertussen mag het dit al uit zijn hoofd zetten. De club haalde tot nu toe 22 punten en staat daarmee twee eenheden boven de degradatiezone. Bovendien heeft het al tien punten achterstand op een plaats die recht geeft op een UEFA-bekerticket.

Het is nog niet duidelijk wie Fernandez voorlopig zal opvolgen. Het is duidelijk dat zijn twee ambtsperiode bij de club niet tot dezelfde successen heeft geleid dan zijn eerste passage die zes jaar duurde. Daarin veroverde hij de inmiddels opgedoekte Beker der Bekerwinnaars en de Copa del Rey.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties