Defour zal ontgoocheld zijn als hij de GS niet wint

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Defour zal ontgoocheld zijn als hij de GS niet wint
Foto: © SC

Ahmed Hassan en Steven Defour zijn vanavond in het casino van Oostende de topfavorieten om de Gouden Schoen van 2007 in ontvangst te mogen nemen. Beide favorieten geringschatten hun prestaties.

Steven Defour is net als zijn concurrent Ahmed Hassan overtuigd dat er maar één iemand recht heeft op de Gouden Schoen vanavond. Defour vindt dat hij de Gouden Schoen moet krijgen. 

"De Gouden Schoen is de prijs voor de regelmaat over een heel jaar. Dat betekent dat Lucas Biglia en Mohammed Tchité de meeste punten moeten krijgen in de eerste ronde en dat Marouane Fellaini en mezelf de meeste punten moeten krijgen in de tweede ronde. Ahmed Hassan is voor mij wel een goede speler, maar hij bracht te weinig in 2007", aldus de Standard-kapitein in de kranten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

"Als ik straks niet win, zal ik ontgoocheld zijn. Ik wil altijd winnen. Als ik niet in de topdrie zou eindigen, zal ik boos zijn. Sommige waarnemers hebben het ook over de Gouden Schoen van de armoede. Dat vind ik kortzichtig en voorbijgestreefd. Het voetbal is ondertussen zo geëvolueerd dat het collectieve belangrijker is geworden dan het individu", besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties