Alves wil brokken lijmen met AZ

Nico Wieme
| 0 reacties
Alves wil brokken lijmen met AZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Afonso Alves? Zijn transferverhaal werd de afgelopen weken een ware soap. Na het opblazen van de bruggen met AZ, zou de Braziliaan nu toch geneigd zijn om de hand weer uit te steken naar de Alkmaarders.

Trekt Afonso Alves dan toch nog naar AZ? De club van trainer Louis Van Gaal leek lange tijd de grootste kanshebber om de Braziliaan binnen te halen, maar die blies een overgang dan zelf af door op zijn website te verkondigen dat hij droomde van Engeland of Turkije.
 
Alves hoopt nu om de verslechterde relatie tussen hem en AZ te verbeteren. Het Algemeen Dagblad weet dat zijn begeleiders voorzichtig contact hebben opgenomen met het bestuur van AZ om binnenkort een afspraak te maken.
 
De relatie tussen Alves en AZ was tot een dieptepunt gezakt nadat de club een arbitragezaak aanspande tegen SC Heerenveen. Woensdag kwam uit het voorlopige vonnis naar buiten dat de partijen zelf naar een oplossing moesten zoeken.

Om die reden besloot de entourage rond Alves om de draad met AZ weer op te pakken. In de strijd om de Braziliaanse spits heeft Middlesbrough inmiddels afgehaakt. AZ wil er alles aan doen de goaltjesdief alsnog in het Alkmaarse shirt te hijsen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties