AZ kan transfer van Alves nog verhinderen

Nico Wieme
| 0 reacties
AZ kan transfer van Alves nog verhinderen
Foto: © SC

Het kamp rond de Braziliaanse voetballer Alves van Heerenveen liet de arbitragezaak tegen AZ verdagen. Nu is duidelijk geworden waarom. De spits wilde tijd rekken voor Middlesbrough omdat de Engelsen bezig zijn met het regelen van een werkvergunning.

Het Algemeen Dagblad meent te weten waarom Alves de arbitragezaak tegen AZ liet verdagen. De toekomstige club van de Braziliaan, Middlesbrough, moest nog dringend een werkvergunning in orde krijgen. Daarin lijken de Engelsen nu geslaagd. Ze hopen de topschutter binnen de 48 uur te kunnen presenteren.
 
De enige die daar nog een stokje kan voor steken, is AZ. De Alkmaarders moeten hun claim op Alves laten vallen, anders dreigt de soap op een gigantische afknapper uit te draaien. De entourage rond Alves wil daar dit weekend op aandringen.
 
Als er geen nieuwe arbitragezaak komt, is de grillige aanvaller vrij om te gaan waar wij wil. Houdt AZ vast aan zijn oorspronkelijke standpunt, dan moet er voor de Braziliaan voor 31 januari, het einde van de transferperiode, een oplossing komen.
 
Middlesbrough had problemen met het krijgen van een werkvergunning voor Alves, aangezien hij een niet-EU-speler is. Er werd ook al aan een constructie gewerkt voor als Alves niet meteen in Engeland aan de slag zou kunnen. De doelpuntenmachine zou dan verhuurd worden aan een andere club. Die club, niet AZ, werd vanochtend afgebeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties