Oefenwedstrijd KVK Tienen-KV Mechelen

filip broos
| 0 reacties
Oefenwedstrijd KVK Tienen-KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de aangepaste kalender in tweede klasse speelde KVK Tienen dit weekend niet, om de spelers matchritme te geven werd er gisterenavond een wedstrijd gespeeld tegen KV Mechelen. Tienen won met 2-0

Deze wedstrijd werd ingelast om de suikerjongens toch een wedstrijd in de benen te laten hebben. KV Mechelen zakte af naar Tienen met de A-kern van spelers die vorige zaterdag niet speelden tegen lokeren, aangevuld met enkele spelers uit het beloften elftal.


De wedstrijd begon met enige vertraging aangezien de bus met KV spelers zich van richting had vergist en zich had verplaatst richting Luik wat tot hilariteit zorgde bij de tiense fans.

De wedstrijd zelf dan werd gespeeld op een keihard bevroren veld. Na amper 7 seconden noteerde we het eerste schot. Radovanovic waagde zijn kans vanop ruim 25 meter en de mechelse doelman Adamovic was meteen geklopt, 1-0.KV probeerde te reageren maar had moeilijkheden zich aan te passen aan het veld, iets waar Tienen beter in slaagde. Voor KV waren er kansjes voor Iddi en Charai maar die leverde niets op.
Net voor de pauze was er in de zestien een fout op de meeopgekomen Vandeput, strafschop voor Tienen. Dit was een klus voor de topscorer van Tienen, Steven De Pauw, maar deze laatste zag zijn elfmeter gestopt worden door Adamovic.


In de 2e helft trad Tienen aan met een volledig ander elftal. KV hield het bij dezelfde elf. De 2e helft was van een beter niveua dan de eerste al werd het spelen op deze ondergrond alsmaar moeilijker maar beide ploegen maakte er het beste van. Belme en Bayock voelde hun duidelijk in hun sas op dit terrein.
Uiteindelijk werd het nog 2-0 in de slotminuut, Belme krulde een afgelegde bal voorbij de doelman in de winkelhaak.

KVK Tienen: 1e helft: Schuermans, Vandeput, Dello, Morreel, De Pauw, Bogaerts, Vandecauter, M. Lacroix, 
                                    Triantafallidis, Konon en Radovanovic.
     
                   
  2e helft: Wagemans, Morreel, Lunenburg, Vanderweyden, Olungu, Belme, Bayock, R.Lacroix,
                                    Vanarwegen, Kai Yong en Geebelen
KV Mechelen: Adamovic, Crabbeels, Iddi, Charai, Dunkovic, Kielo Lezi, Vanbelle, Biset, De Lange, Mbemba en Nokeu
Doelpunten: 1-0 Radovanovic(1')
                     
2-0 Belme(90')
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties