Geen verlies voor Belgen

Nico Wieme
| 0 reacties
Geen verlies voor Belgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat goed met de speelkansen van de Belgen in de Bundesliga. Net als vorig weekend mochten ook nu weer enkele landgenoten opdraven. Geen van hen verloor.

De meeste aandacht ging naar de topper tussen Bayern München en Hamburg SV. Beide titelkandidaten deelden de punten. In een niet zo hoogstaande wedstrijd werd het 1-1. Het centrale Rode Duivelsduo Daniël Van Buyten (Bayern) en Vincent Kompany (HSV) speelde een hele wedstrijd. De ex-Anderlechtverdediger liep tegen een gele kaart aan. Voor Vadis Odjidja Ofou was er geen plaats in de HSV-kern.
 
Het VfL Wolfsburg van Peter Van der Heyden speelde op eigen plein 0-0 gelijk tegen Hertha Berlijn. Zoals al een hele tijd was er ook nu weer geen spoor te bekennen van de Oost-Vlaming. Het ziet ernaar uit dat de linksachter kostbare tijd aan het verliezen is in Duitsland.
 
In het degradatieduel tussen Arminia Bielefeld en MSV Duisburg deden de bezoekers een uitstekende zaak. Onder andere dankzij een doelpunt van Manasseh Ishiaku behaalde de laatste in de stand een 0-2-overwinning. Vlak na de pauze had de ex-Club Bruggespits zijn ploeg een geruststellend tweede doelpunt bezorgd. De Nigeriaanse Belg werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties