Cassimon: 'Een zes op zes halen'

Bart Hermans
| 0 reacties
Cassimon: 'Een zes op zes halen'
Foto: © SC

De Sinaai-Girls verloren zaterdag met 2-1 op het veld van Standard. Trainster Tamara Cassimon zag een gelijkopgaande wedstrijd waarin Standard meer dreigde voor het doel.

"We lagen het eerste kwartier onder, maar herpakten ons daarna. We misten scherpte, concentratie, duelkracht en gretigheid."

Tienen speelde gelijk op eigen veld tegen Vlimmeren en Wezemaal ging op het veld van Anderlecht winnen. De titelstrijd lijkt zo terug open. "Qua titelstrijd heeft het verlies van Anderlecht tegen Wezemaal geen goed gedaan. Tienen verliest punten, maar de rechtstreekse tegenstanders dus ook. Zodoende heeft Tienen nog altijd een voorsprong van vijf punten."
 
De vijfde plaats blijft het doel van de Sinaai Girls. De komende weken komen er belangrijke wedstrijden voor de Oost-Vlamingen. "We moeten de volgende speeldagen een zes op zes halen, maar dat zal niet simpel zijn. Door schorsingen en blessures wordt de kern verder uitgedund terwijl het al zo beperkt was. De ploeg lijkt ook niet al te fris meer. Hopelijk herpakken mijn speelsters zich vlug en komt er een positieve verderzetting." (AN)
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties