Smetlede-Wichelen en Avr.Gent- VS.Destelbergen na 85 minuten stopgezet.

Hendrik De Vriesere
Smetlede-Wichelen  en Avr.Gent- VS.Destelbergen na 85 minuten stopgezet.

De competitiewedstrijd in vierde provinciale B tussen Smetlede en Wichelen werd na 85 minuten bij een 0-0 tussenstand stopgezet.Nog in deze reeks werd Avrasya Gent - VS.Destelbergen gestaakt.

Smetlede - Wichelen

De bezoekende doelman werd uitgesloten en maakte aanstalten om het terrein te verlaten. Hij keerde echter op zijn stappen terug en ging de scheidsrechter bedreigen. Laatstgenoemde kon de gemoederen niet bedaren en floot de partij voortijdig af. Smetlede lijkt deze wedstrijd met 5-0 te zullen winnen.

Avrasya Gent - VS.Destelbergen

De competiepartij en derby tussen Avraysa Gent en VS.Destelbergen werd na 75 minuten bij een 3-0 voorsprong voor Avrasya Gent gestaakt. De scheidsrechter had de bezoekende trainer uit de neutrale zone verwijderd en twee spelers van VS.Destelbergen uitgesloten. Spelers en supporters van de bezoekende ploeg belaagden de scheidsrechter die zich bedreigd voelde en de partij voortijdig stopzette.