De Biasi wordt niet de coach van Parma

De Biasi wordt niet de coach van Parma
Foto: © SC

FC Parma bengelt dit seizoen opnieuw aan de staart van het klassement in de Serie A. De club wilde Gianni Di Biasi aantrekken als nieuwe trainer, maar de huidige trainer van UD Levante in Spanje bedankte voor de eer.

De huidige Parma-trainer Domenico De Carlo staat steeds meer onder druk omdat de ploeg maar niet wegraakt uit de gevarenzone in de Serie A. Gisterenavond won Parma wel nog van Udinese waardoor De Carlo even weer kan ademhalen, maar de situatie blijft zorgwekkend.

Parma informeerde bij Di Biasi maar hij sloeg het aanbod af. "Het is onzin dat ik bij Parma zou gaan werken. Ik zal sowieso tot het einde van dit seizoen coach blijven bij Levante. In deze hachelijke situatie kan ik de ploeg nu toch niet in de steek laten. Ik heb momenteel geen zin in een andere uitdaging en ik wil Levante nog proberen te redden", aldus Gianni Di Biasi op de Spaanse radiozender Radio Marca.

Halverwege dit seizoen kwam Di Biasi afgezakt naar Valencia om er de ontslagen Abel Resino op te volgen. Levante staat momenteel nog altijd afgezonderd op de laatste plaats in de Primera Division, maar de laatste tijd haalt de club toch enkele punten terwijl de degradatieconcurrenten geen punten meer sprokkelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties