'ManU wil Huntelaar naar Old Trafford halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'ManU wil Huntelaar naar Old Trafford halen'
Foto: © SC

Volgens het Engelse blad The People is het Alex Ferguson deze keer menens om de Nederlander Klaas-Jan Huntelaar naar de Premier League te halen. Manchester United zou zo'n twintig miljoen euro willen betalen aan Ajax.

Ondanks het matige seizoen van Ajax Amsterdam kon Klaas-Jan Huntelaar toch al 26 keer scoren in 27 competitiewedstrijden. Uiteraard kan de 24-jarige aanvaller dus weer rekenen op de belangstelling van tal van Europese topteams. Bij Manchester United zou Huntelaar de concurrentie moeten aangaan met Wayne Rooney en Carlos Tévez en in mindere mate met de Fransman Louis Saha. Die laatste zou niet langer voldoen aan de verwachtingen van sir Alex Ferguson.

Naast een transfersom van 20 miljoen euro zou Ajax ook nog talenten Dong Fangzhuo (ex-RFC Antwerp) en Danny Welbeck cadeau krijgen. De vraag is enkel nog of Ajax zijn spits wil laten gaan. Eerder botsten Juventus en AS Roma al op een 'njet' van de hoofdstedelingen. Huntelaar zelf weet nog niet waar hij wil voetballen na de zomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties