Lambrecht: 'Ik ga met Leekens praten'

Nico Wieme
| 0 reacties
Lambrecht: 'Ik ga met Leekens praten'
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Lokeren. De Waaslanders verloren gisteren met 2-0 bij hekkensluiter Brussels en konden nu al vijftien wedstrijden na elkaar niet meer winnen. De voorzitter begint stilaan zenuwachtig te worden en plant een gesprek met zijn coach.

Voor Roger Lambrecht was er gisteren maar ding goed: winnen tegen Brussels. De match die Lokeren moest winnen, ging echter met 2-0 verloren. De Lokerenvoorzitter stelt zich openlijk vragen bij de manier van spelen en wil een onderhoud met coach Georges Leekens.


"Het was een zeer zwak Lokeren, het waren individuele fouten die ons de das omdeden. We hebben vier kansen gehad, maar geen goal gemaakt en we hebben twee individuele fouten laten afstraffen", ontleedde Lambrecht de wedstrijd op de VRT.

De bandenmagnaat slaat ondanks het matige spel en de magere puntenoogst nog niet in paniek. "We staan nu in een slechte positie. Het heeft geen zin om te panikeren, er zijn nog negen wedstrijden en ik dacht dat we nog negen punten voorstaan op Sint-Truiden." 


Een pijnpunt voor Lokeren is de aanvalslinie. De ploeg scoorde in 25 wedstrijden slechts 20 doelpunten. "Misschien ligt dat aan de manier van spelen", weerklinkt er toch al enige vorm van kritiek aan het adres van de trainer. "Ik ga hier met de trainer over praten", besluit Lambrecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties