'Verbeek in gesprek met Feyenoord'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Verbeek in gesprek met Feyenoord'
Foto: © SC

Gertjan Verbeek praat volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad met Feyenoord Rotterdam. Hij kan in De Kuip de opvolger worden van Bert Van Marwijk die na het EK bondscoach van Nederland wordt.

Gertjan Verbeek en Feyenoord Rotterdam willen de gesprekken niet bevestigen noch ontkennen. Toch zouden volgens het Algemeen Dagblad de eerste gesprekken tussen beide partijen al achter de rug zijn. Verbeek is volgens de krant kandidaat nummer één om de nieuwe coach te worden in Rotterdam-Zuid.

Eerder deze week liet Verbeek al doorschemeren dat hij niet te klagen had over een gebrek aan belangstelling. "Ik heb een aantal opties, maar meer wil ik daarover niet kwijt. Binnen drie à vier weken zal duidelijk worden waar ik volgend seizoen zal werken", klonk het bij de oefenmeester van SC Heerenveen. 

Peter Bosz, de technisch directeur van Feyenoord, liet weten dat hij niet wilde ingaan op namen. De club wil de onderhandelingen met een nieuwe coach in alle rust afronden en dan uitkijken naar nieuw spelersmateriaal voor volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties