Berchem Sport viert 100-jarig bestaan

Steven Bologne
| 5 reacties
Berchem Sport viert 100-jarig bestaan
Foto: © SC

Het zijn weinig clubs gegeven om zo lang mee te draaien in het voetbal als Berchem Sport. Net als Anderlecht viert het dit jaar haar 100-jarig bestaan.

Op 22 april bestaat vierdeklasser Berchem Sport 100 jaar. De eeuweling wil zijn verjaardag in stijl vieren. Een aantal maanden geleden werd reeds een gedenkplaat onthuld aan het huis waar de club gesticht werd. In mei plant de club een groots concert in haar eigen stadion.
 
Op 31 mei zal het grote veld worden omgetoverd in een grote festivalweide. Bekende zangers als Dean, Brahim, Sergio, Sam Gooris, Hadise en Pino Baresi zullen het hoofdprogramma vullen, dat aan elkaar wordt gepraat door Kelly Pfaff. Ook in het voorprogramma staan enkele mooie namen met Séverine Doré, Mark Hofman, Olli en Adil.
 
Op 22 april wordt de Rooiploeg op het schoon verdiep van het Antwerpse stadhuis ontvangen door Burgemeester Patrick Janssens. Geel-zwart vaardigt een 150-koppige delegatie af waaronder heel wat ex-spelers. In de komende maanden staan er nog andere activiteiten op het programma, daar wordt in een persconferentie begin mei meer duidelijkheid over geschept.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties