Lescott mag verlengen in Goodison Park

Lescott mag verlengen in Goodison Park
Foto: © SC

Joleon Lescott is aan een uitstekend seizoen bezig bij Everton. De tweede club uit Liverpool beloont daarom de verdediger met een contractverlenging tot de zomer van 2012.

Gisterenavond laat bereikten beide partijen een akkoord over een contractverlenging tot de zomer van 2012. De 25-jarige Joleon Lescott is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij The Toffees nadat hij twee jaar geleden overkwam van Wolverhampton Wanderers. Ondertussen speelde Lescott al 86 wedstrijden in de Premier League en kon hij al acht keer scoren. Meestal wordt hij door manager David Moyes gebruikt als linksachter of centrumverdediger.

"De contractverlenging van Lescott is geweldig nieuws voor alles en iedereen die een hart heeft voor Everton. Joleon heeft al heel vaak bewezen dat hij voor ons een erg waardevolle speler is. Hij vertegenwoordigt niet alleen het heden maar ook de toekomst van Everton", aldus de dolgelukkige manager David Moyes op de webstek van de club.

Lescott heeft zich ondertussen ook al opgewerkt tot Engels international. De verdediger verzamelde al vier interlands en maakte vorige maand ook de 2-1-winst in het oefenduel tegen Zwitserland mee. Dat was de maidenmatch van de nieuwe Engelse bondscoach Fabio Capello.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties