Cygan sluit straks de deur in Villarreal

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cygan sluit straks de deur in Villarreal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het einde van dit seizoen vertrekt Pascal Cygan bij FC Villarreal. De Fransman, einde contract in El Madrigal, krijgt er geen contractverlenging. Dat staat vandaag te lezen in de Franse sportkrant L'Equipe.

"Manuel Pellegrini (de coach van Villarreal, nvdr) heeft me gezegd dat hij voor volgend seizoen vijf alternatieven heeft op mijn positie en dat gezien mijn leeftijd en mijn aflopende contract er geen andere mogelijkheid is om me te laten gaan. Ik zou eigenlijk graag nog blijven, maar ik heb geen andere keus", aldus een wat aangedane Pascal Cygan.

"Volgens de coach zouden de twee teams uit Sevilla interesse voor me hebben. Zelf weet ik daar niets van. Ik sta open voor allerlei aanbiedingen en ook een terugkeer naar Frankrijk sluit ik zeker niet uit", aldus de 33-jarige verdediger.

Cygan is nog maar bezig aan zijn tweede seizoen bij Villarreal. Daarvoor speelde hij vier seizoenen in Londen bij Arsenal. Daar was hij niet meer dan een reservespeler. Hij kwam er niet verder dan 63 competitiewedstrijden. Daarvoor was hij zeven seizoenen actief voor Lille OSC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties