'Genk is nog slechter dan een degradatieploeg'

'Genk  is nog slechter dan een degradatieploeg'
Foto: © SC

"Op dit moment zijn we slechter dan een degradatiekandidaat." Dat zijn de harde woorden van ex-Genk-voorzitter Jos Vaessen. De zakenman is erg bezorgd over de gang van zaken bij de Limburgse vereniging.

In de krant Het Nieuwsblad zegt Jos Vaessen dat er dringend iets moet veranderen. "Nee, Genk moet geen geduld hebben. Geduld is een woord dat ik niet ken. Nu moeten we niet experimenteren met jongere spelers of positiewissels, maar wel als een samenhangend team proberen om de laatste negen wedstrijden te winnen", aldus de voorzitter van de Genkse Raad van Beheer.

"Op Anderlecht speelden we nog goed, maar tegen Bergen was er van die evolutie niets meer te merken. 2 op 27 is hier ongezien. Op sportief gebied is deze club doodziek. Ik steek mijn neus niet meer in het sportieve beleid, maar ik vind wel dat ik moet meedenken naar een oplossing om hier uit te geraken. Of ik iemand iets verwijt? Daar ga ik niet op antwoorden om binnen de club de rust te bewaren", besluit Vaessen die niet ontkent dat hij de clubbeslommeringen mee naar huis neemt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties