Scheids laat bizarre corner niet doorgaan (video)

Steurbaut Kersten
| 8 reacties

De Italiaanse scheidsrechter Nicola Rizzoli heeft zaterdagavond vlak voor rust van AS Roma – AC Milan de woede van alle Romeinen op zich gehaald.

Rizzoli floot op aangeven van zijn grensrechter een correct gegeven hoekschop van Roma terug. Tot grote verontwaardiging van Francesco Totti en co.

Wat gebeurde er juist? David Pizzaro maakte zich op om de corner te geven, legde de bal op zijn plaats en gaf hem meteen een klein tikje. Pizzaro wandelde weg en liet de taak over aan Taddei, die meteen met de bal richting doel liep.

Bij zijn tweede baltoets werd de Braziliaan echter teruggefloten door Rizzoli. Scheids- noch grensrechter hadden het tikje van Pizzaro opgemerkt. Na 90 minuten mochten de Romeinen toch juichen na een 2-1 overwinning op de Rossoneri.

U kan het filmpje met de bizarre corner hier bekijken.