STVV houdt rekening met degradatie

Yves Dekoning
| 7 reacties
STVV houdt rekening met degradatie
Foto: © SC

Sint Truiden hoopt nog steeds zich te kunnen handhaven in eerste klasse, maar op Staaien wordt toch rekening gehouden met een scenario in tweede klasse.

STVV parkeert momenteel op de voorlaatste plaats in de Jupiler League. De achterstand op Bergen bedraagt acht speeldagen voor het einde vijf punten. De Kanaries winnen geen wedstrijden meer en de stres sluipt in de ploeg. Met nog vijf uitwedstrijden in het verschiet ziet de situatie er allesbehalve rooskleurig uit.

Voorzitter Roland Duchâtelet blijft er in geloven. Hij was tevreden met de inzet tegen Cercle Brugge en een punt tegen de seizoensrevelatie vond hij ook een schitterende resultaat. Het valt echter tegen dat zowel Bergen als Moeskroen de volle buit pakten. Maar Duchâtelet blijft geloven in zijn team. "STVV zal het hoofd niet laten hangen, niet met deze supporters, deze spelers en deze coach."

Als STVV toch zakt, verandert dat niets aan de toekomstplannen van Duchâtelet. Dan wil hij met de Kanaries zo snel mogelijk terug naar eerste. Ook zullen de stadionplannen gewoon doorgaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties