Pieroni wil na het seizoen bij Anderlecht blijven

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Pieroni wil na het seizoen bij Anderlecht blijven
Foto: © SC

Luigi Pieroni voelt zich uitstekend in zijn sas bij Anderlecht. De Waal wordt aan paarswit uitgeleend door de Franse club RC Lens. Wat Pieroni betreft wil hij niet meer naar het noorden van Frankrijk terugkeren.

"Ik hoop dat ik zal kunnen blijven. Ik ben niet naar Anderlecht gekomen om er snel weer te vertrekken. Mijn doel is om er nog drie jaar bij te doen. Ik wil hier titels pakken", aldus Luigi Pieroni in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik dacht dat Anderlecht een kille club zou zijn, maar dat klopt helemaal niet. Ik trof hier warme en vriendelijke mensen aan, die zeker niet naast hun schoenen lopen. Ondertussen merk ik dat ik hier weer naar mijn beste niveau aan het toegroeien ben. Volgens mij ben ik complementair met Nicolas Frutos. Je zag toch wie er zondag de assist gaf voor mijn tweede doelpunt?", grijnst Pieroni.

De spits wil alleszins niet meer terug naar Frankrijk. "Ik zie dat niet meer zitten. Ik heb het gehad met de Franse clubs. In de vier jaar dat ik er speelde, heb ik meer trainers dan spelers zien passeren. Bij Auxerre had ik er drie, bij Nantes twee en bij Lens ook weer drie. Dat kan tellen hé. Ik ben dus op zoek naar een club met meer stabiliteit", aldus Pieroni die pas half mei zal weten of Anderlecht hem wil houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties