Vandooren: 'Situatie Genk blijft niet duren'

Nico Wieme
| 0 reacties
Vandooren: 'Situatie Genk blijft niet duren'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Moeskroen kruipt uit een diep dal. Na de zeges tegen Club Brugge en Charleroi trekken ‘les Hurlus’ met vertrouwen naar het krasselende Racing Genk. Voor Gonzague Vandooren wordt het een eerste terugkeer naar de Crystal Arena sinds zijn gedwongen vertr

Vanavond ontvangt Racing Genk Excelsior Moeskroen. De Henegouwers trekken misschien wel op het juiste moment naar Limburg. Zijzelf blaken van vertrouwen na de twee opeenvolgende overwinningen, terwijl de vicekampioen al sinds 15 december op een driepunter zit te wachten. In de winterstop moest Gonzague Vandooren noodgedwongen Genk verlaten. De verdediger werd beschouwd als een van de rotte appels in het Limburgse geheel. Toch koestert de ex-speler van Genk geen revanchegevoelens.
 
Vandooren maakt al snel duidelijk wie bij hem de boter gegeten heeft. “Zonder Hugo Broos spreek ik niet van revanche”, zegt hij in La Dernière Heure. “Deze match roept bij mij geen speciale gevoelens op. Omdat Broos er niet meer is, hangt er voor mij geen revanchegeur aan deze wedstrijd vast. Ik ken alle spelers van Genk wel, maar tegenover hen koester ik geen revanchegevoelens.”
 
Vandooren waarschuwt zijn ploegmakkers wel voor het gewonde dier. “Genk heeft spelers die het verschil kunnen maken. Het worstelt nu misschien met wat twijfels, maar dat zal niet tot het einde van het seizoen zo blijven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties