Rood voor Kompany na zes minuten

Nico Wieme
| 0 reacties
Rood voor Kompany na zes minuten
Foto: © SC

De Belgen in Duitse loondienst hebben er geen al te best weekend opzitten. Het is een fenomeen dat zich de laatste weken geregeld herhaalt.

VfL Wolfsburg en Hamburg SV deelden de punten. De havenploeg lijkt door dit gelijkspel alle kansen op de landstitel verspeeld te hebben. Peter Van Der Heyden maakte zoals gewoonlijk geen deel uit van de Wolfsburgselectie. Ook voor Hamburgmiddenvelder Vadis Odjidja Ofoe was dat het geval. Vincent Kompany beleefde niet veel plezier aan de wedstrijd. De ex-Anderlechtspeler startte op de bank en mocht in de 81ste minuut invallen. Amper zes minuten later stond hij na twee gele kaarten voor evenveel overtredingen al onder de douche.
 
Bayern München herpakte zich na de opdoffer tegen Energie Cottbus en nam met 2-1 de maat van Bayer Leverkusen. Daniël Van Buyten werd vorige week door de lezers van het blad Bild nog aangeduid als een van de spelers die men liever niet in de ploeg ziet en zijn coach Ottmar Hitzfeld lijkt nu ook die mening toegedaan. De Rode Duivel mocht 90 minuten lang de bank verwarmen.
 
MSV Duisburg speelde verdienstelijk gelijk tegen Hannover 96, maar komt geen stap dichter bij de redding. Manasseh Ishiaku had geen enkel aandeel in de puntendeling. De Nigeriaanse Belg zou begin april weer fit moeten zijn na zijn dijblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties