Kewell ligt alweer in zijn vertrouwde lappenmand

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kewell ligt alweer in zijn vertrouwde lappenmand
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harry Kewell heeft weer plaatsgenomen in zijn oude vertrouwde lappenmand. De Australiër van Liverpool is dus weer geblesseerd. Hij liep een liesblessure op in het WK-kwalificatieduel met Australië tegen China.

Na afloop van de wedstrijd is Harry Kewell meteen naar Sydney gereisd om zijn blessure te laten onderzoeken. De diagnose wees op een spierscheuring. In de Australische krant Sydney's Daily Telegraph zegt hij dat het een nieuwe blessure is, maar dat hij nog niet weet hoe lang hij aan de kant zal moeten staan. Mocht de blessure al bij al niet te erg zijn, zou hij meteen terugkeren naar Engeland.

De blessure komt alleszins ongelegen voor de 29-jarige aanvaller. Kewell heeft op Anfield Road een aflopend contract en hij weet niet of hij volgend seizoen nog in de plannen zal passen van coach Rafael Benitez. De spits kwam in de zomer van 2003 over van Leeds United en speelde sindsdien in vijf jaar tijd amper 93 competitieduels. Dit seizoen komt hij aan vijftien wedstrijden. Blessures hebben Kewell in het verleden al vaker van de velden gehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties