Podolski: 'Buik vol van bank'

Nico Wieme
| 0 reacties
Podolski: 'Buik vol van bank'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukas Podolski is ontevreden over zijn bankzitterstatuut bij FC Bayern München. De Duitse international sluit niet uit dat hij de recordkampioen komende zomer verlaat.

Lukas Podolski slijt tegenwoordig zijn broek meer op de bank dan op het veld. Een onhoudbare situatie, vindt de aanvaller zelf. Hij heeft genoeg gehad van de bank en als hij niet snel weer aan spelen toekomt, dreigt hij ermee Bayern te verlaten. “Dat beslis ik op het einde van het seizoen. Dan moeten we overleggen of het voor beide partijen nog zin heeft”, laat Podolski aan Bild weten.
 
Ondanks de sportief onbevredigende situatie is ‘Poldi’ niet kwaad op trainer Ottmar Hitzfeld. Toch begint de hele toestand serieus aan hem te knagen. “Eerlijk gezegd, ik heb mijn buik vol van de Bayernbank.”
 
Podolski speelde woensdag met de Duitse nationale ploeg tegen Zwitserland en leverde een goede prestatie af, niet enkel door zijn doelpunt dat tot de 0-4-eindstand leidde. “Ik wil dat doen waarin ik plezier beleef en waarvoor ik betaald word: voetballen! Op de bank heb ik lang genoeg gezeten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties