Renard: 'Thuis kan KV iedereen kloppen'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Renard: 'Thuis kan KV iedereen kloppen'
Foto: © SC

Vanavond bekampt KV Mechelen thuis Standard. Het wordt een speciale wedstrijd voor doelman Olivier Renard, die afgelopen winter aan de kant geschoven werd door Standard.

"Ik ben absoluut niet rancuneus", blikt Renard vooruit in Gazet van Antwerpen. "Ik ben niet uit op revanche, ik voel niet de drang om mij zaterdag tegenover Standard te bewijzen. Ik hoop zelfs dat Standard kampioen wordt, alleen zal ik zaterdag mijn best doen voor KV."

"Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn transfer. Zat ik nog bij Standard, dan had ik nu nog altijd niet gespeeld. En de titel vieren met mezelf op de bank, dan zou ik maar 70% gelukkig geweest zijn. De titel van Standard vieren en ik in doel bij KV Mechelen, dan ben ik 95% gelukkig. Ideaal was geweest als ik in Luik wél het vertrouwen had gekregen, maar ik ben heel blij bij KV. Ik ben gekomen voor drie doelen: spelen, de club in eerste houden en weer bij de nationale ploeg geraken. In twee maanden tijd heb ik bijna alles bereikt."

"Of we Standard kunnen kloppen? Als je speler per speler bekijkt, heeft Standard meer kwaliteit, maar thuis kan KV Mechelen van iedereen winnen. Sinds de winterstop zijn we thuis nog ongeslagen. Bovendien, ik ga mijn ploegmaats tips geven hoe ze bepaalde spelers van Standard moeten bespelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties