Scheimann in actie bij FC Den Bosch

Tim Buedts
| 0 reacties
Scheimann in actie bij FC Den Bosch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Den Bosch is tot een akkoord gekomen met Samuel Scheimann. De linksbenige middenvelder van Kozakken Boys was onlangs op proef bij de Brabantse club, nadat een eerdere stage bij Ajax niets opleverde.

Scheimann heeft een contract voor een jaar getekend met een eenzijdige optie van de kant van FC Den Bosch voor nog twee seizoenen.

Ondanks interesse van meerdere BVO’s heeft Scheimann naar aanleiding van zijn proeftraining bij FC Den Bosch, de gesprekken met manager voetbalzaken Fred van der Hoorn en trainer/coach Theo Bos, én de doorgroeimogelijkheden en perspectieven van de club, voor FC Den Bosch gekozen.

Samuel Scheimann is geboren op 3 november 1987 in Afula in Israël. Hij bezit zowel de Israëlische als de Nederlandse nationaliteit. Scheimann begon als F-pupil met voetbal bij SV Ommoord in Rotterdam. Na een jaar nam Feyenoord de speler op in haar jeugdopleiding, alwaar hij van 1994 tot medio 2003 heeft gespeeld. Vervolgens kwam Scheimann drie seizoenen uit voor NAC Breda. Dit seizoen en het jaar hiervoor speelde hij voor Kozakken Boys uit Werkendam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties