Bij Standard liggen ze niet wakker van Anderlecht

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Bij Standard liggen ze niet wakker van Anderlecht
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

De titelstrijd in de Jupiler League blijft spannend. Leider Standard liet punten liggen op Lokeren terwijl eerste achtervolgers Anderlecht en Club Brugge dichter sluipen op respectievelijk zeven en acht punten. Bij de Rouches liggen ze er niet wakker van.

"Voor ons was het resultaat van Club Brugge belangrijker dan de uitslag van Anderlecht. Omdat zij geen puntenverlies leden, kunnen we de titel nog niet pakken tegen paarswit. De overwinning van Anderlecht was wel te verwachten, maar voor ons verandert er niet veel. Ze komen gewoon twee punten dichter, maar de kloof blijft groot. De draw op Lokeren heeft bij ons alleszins geen sporen achtergelaten en we twijfelen er niet aan dat de titel van ons is. Anderlecht is aan een sterke terugronde bezig, maar ze blijven op zeven punten staan", aldus de Braziliaan Dante Bonfim in de krant Gazet van Antwerpen.

Steven Defour, de aanvoerder van Standard, volgt zijn ploegmaat volledig. "De zege van Club Brugge betekent enkel dat de titel zondag nog niet van ons is. Tegen Anderlecht willen we wel winnen en mikken we niet op een gelijkspel. Van Anderlecht liggen we dan ook niet wakker. We moeten al serieus uit de bocht gaan willen we de titel nog verspelen. Zelfs in mijn ergste nachtmerrie zie ik dat niet gebeuren. Laat de pers maar schrijven dat de druk toeneemt, wij hebben er lak aan", besluit de sterkhouder van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties