Nog geen champagne

Van den Broeck Kathy
| 0 reacties
Nog geen champagne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

 
Niet verliezen tegen RSC Anderlecht was het voornaamste doel van KVK Tienen. Met het gelijkspel (0-0) steekt KVK de titel wel niet op zak, doch Anderlecht blijft hierdoor op vijf punten hangen, dit met slechts twee resterende wedstrijden. De volgende speeldag zal Tienen hoogstwaarschijnlijk in eigen huis mogen fuiven. Het zwakkere broertje, Lentezon Beerse, mag geen hinderpaal meer zijn voor de nodige, volle buit. De champagne blijft zolang nog in de koelkast.
 
Rare uitslagen komen regelmatig voor op het einde van de competitie. Ploegen in puntennood kunnen ineens meer, zeker als de tegenpartij niets meer te winnen of te verliezen heeft.
K FC Kontich behaalde in de heenronde een schamele 2/39, in de terugronde echter een gans ander plaatje. De onverwachte winst bij de Sinaai Girls vorige zaterdag brengt hun teller in de tweede competitiehelft op 12/30. Volgende zaterdag ligt de competitie even stil. Niet voor Kontich en Lentezon Beerse die hun afgelaste wedstrijd van speeldag 21 mogen afhaspelen. Deze ontmoeting is de laatste kans voor Lentezon om nog punten te behalen voor een eventueel behoud in de hoogste afdeling, want tegen Tienen en Anderlecht zal er niet veel meer te rapen vallen. Bij winst van Kontich kunnen we op vier ploegen gokken wie de rechtstreekse daler zal worden. Kent er iemand een Chinees?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties