Beckenbauer: 'Deur op kier voor Lahm'

Nico Wieme
| 0 reacties
Beckenbauer: 'Deur op kier voor Lahm'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren meldden wij u dat Bayern München de onderhandelingen met Philipp Lahm over een contractverlenging beëindigd had. Blijkbaar is niet iedereen binnen de club het daarmee eens. Franz Beckenbauer houdt de deur op een kier.

Het waren manager Uli Hoeneß en voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zelf, die de contractbesprekingen met Philipp Lahm voor bekeken hielden. De flankspeler talmde volgens beide heren iets te lang om zijn contract te verlengen. Voorzitter van de Raad van Toezicht Franz Beckenbauer gruwelt echter bij de gedachte dat Bayern na Michael Ballack met Lahm een tweede toptalent gratis ziet vertrekken.
 
“Ik denk dat het laatste woord over een contractverlenging nog niet gesproken is”, liet ‘der Kaiser’ aan betaalzender Premiere weten. “Lahm heeft zijn eisen bekendgemaakt, die volgens het bestuur van FC Bayern een beetje hoog zijn.”
 
De voormalige wereldkampioen sprak zich voor een verder verblijf van Lahm bij de Duitse recordkampioen uit. “Hij is Beier in hart en nieren. Hij past goed bij ons en heeft bewezen dat hij een speler van wereldklasse is. Hij zou mooi zijn, mocht hij blijven.”
 
De vraag is maar of Lahm zelf wel wil blijven. FC Barcelona hengelt heel nadrukkelijk naar zijn diensten en in een interview met Stern heeft de 24-jarige verdediger laten weten dat hij in zijn hoofd klaar is voor een transfer naar een buitenlandse topclub. Lahms contract bij Bayern loopt nog tot 30 juni 2009.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties