Kristel Verelst: "We kunnen aanvallen, ook tegen Nederland"

viki meeuwis
| 0 reacties
Kristel Verelst: "We kunnen aanvallen, ook tegen Nederland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivelinnen speelden woensdagavond in Maasmechelen 2-2 gelijk tegen Nederland. De gelijkmaker van Oranje viel pas 2 minuten voor het einde. Wij polsten bij Kristel Verels, die de twee doelpunten wist te maken, naar een reactie.

VK: Kristel, een beetje een dubbel gevoel waarschijnlijk je scoorde twee doelpunten maar dat was net niet genoeg voor de overwinning?
KV: “Inderdaad. 2-2 is een mooi resultaat, maar als je 2-1 voorstaat tot enkele minuutjes voor het einde, geef je dat niet graag meer uit handen. Spijtig genoeg konden we zelf ook geen derde goaltje meer maken.”
 
VK: Al bij al toch een hoopgevende prestatie? 
 KV: “Ja zeker. We hebben laten zien dat we, ook tegen een ploeg als Nederland, goed georganiseerd kunnen spelen en dat we ook aanvallend iets kunnen brengen. We kunnen ons echt optrekken aan deze wedstrijd.  het kan alleen maar een motivatie zijn om er zondag tegen zwitserland en 7 mei tegen Duitsland opnieuw zo tegenaan te gaan.”
 
VK: Hoe zie je de kansen van de Belgische ploeg in de verdere wedstrijden? 
 KV: “Dat is moeilijk te voorspellen. We moeten gewoon in onszelf blijven geloven en alles op alles zetten. Meer kunnen we niet doen. Hopelijk volgt het resultaat dan ook.”
 
 
Auteur: Kevin Van Hooydonck
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties