Laporta: 'Ronaldinho kost meer dan 40 miljoen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Laporta: 'Ronaldinho kost meer dan 40 miljoen'
Foto: © SC

Ronaldinho was even dicht bij AC Milan maar op clubniveau raakten de Rossoneri en FC Barcelona er niet uit. Struikelblok is de transferprijs die volgens Barça-voorzitter Joan Laporta minstens 40 miljoen euro moet bedragen.

Joan Laporta liet het bedrag van 40 miljoen euro vallen in een vraaggesprek met de gezaghebbende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Meteen weten de geïnteresseerde teams waar ze aan toe zijn. AC Milan wilde niet verder gaan dan een transferbedrag van 15 miljoen euro.

Laporta liet ook weten dat het absoluut niet zeker is of Ronaldinho effectief FC Barcelona zal verlaten. Hij wil de vleugelspeler opnieuw prikkelen zodat hij zijn niveau van enkele jaren terug kan halen. Frank Rijkaard, de coach van de Catalaanse trots, zinspeelde eerder deze week al op een vertrek van de Braziliaan. "Ik hoop dat hij met opgegeven hoofd vertrekt en dat hij aan de wereld nog kan laten zien welke schitterende voetballer hij nog is", liet de Nederlander optekenen op de Catalaanse televisiezender TV3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties