Marseille wil Gerets ten alle prijze behouden

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Marseille wil Gerets ten alle prijze behouden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gebeurde de laatste jaren niet vaak, maar in Marseille zijn ze eens tevreden over hun coach. l'OM wil dan ook onze landgenoot Eric Gerets graag behouden als hun oefenmeester voor volgend seizoen.

Eric Gerets boekte met Olympique Marseille erg goede resultaten. De Zuid-Franse club is na een tegenvallende competitiestart toch weer kunnen opklimmen tot een plaats die recht geeft op de voorronde van de Champions League. Dat heeft nogal wat belangstelling opgewekt bij een aantal Europese ploegen. Eén van hen is het Turkse Besiktas.

Pape Diouf, de voorzitter van Marseille, verklaart in de Franse sportkrant L'Equipe dat Gerets zeker bij zijn club moet blijven. "Ik heb er zelfs nog geen seconde bij stilgestaan dat hij zou vertrekken. Hij heeft nog een contract voor één seizoen bij ons. Bovendien heeft Eric ook een langetermijnvisie. Het is niet alleen de coach Gerets die me bevalt, maar ook de mens Gerets. Als hij om financiële redenen hier wil vertrekken, dan valt er zeker een mouw aan te passen", besluit Diouf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties