Thomas Spotbeen tekent een contract bij Aalst

Rombaux Gunther
| 4 reacties
Thomas Spotbeen tekent een contract bij Aalst
Foto: © SC

Eendracht Aalst beschikt over een goede doorstroming van zijn jeugdspelers naar de A-kern. Ook komend seizoen zal opnieuw een jeugdspeler meer deel uit maken van de A-kern.

Eendracht Aalst kende gedurende het ganse seizoen al veel blessureleed waardoor trainer Luc Limpens al meermaals op de diensten moest rekenen van enkele jongeren. Geen nood echter, want de derdeklasser beschikt over een goede jeugdwerking. Zo werd de talentvolle verdediger Thomas Spotbeen al enkele keren in het team gedropt, en met resultaat. Spotbeen leverde goed werk en greep ten volle zijn kans, hiervoor werd hij beloond met een contract voor komend seizoen.

Na Jens Podevijn is hij al de tweede jeugdspeler die binnen een periode van één jaar op definitieve basis wordt overgeheveld naar de A-kern. Samen met Seminck, De Schutter, Van Den Brande, Claessens, Aelbrecht, en Kevin Franck telt komend seizoen de kern van Eendracht Aalst maar liefst acht spelers die hun volledige of althans een deel van hun opleiding genoten bij Aalst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties