Anderlecht wil werk maken van Losada

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Anderlecht wil werk maken van Losada
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Hernan Losada volgend seizoen de kleuren van RSC Anderlecht zal dragen. In Brussel willen ze werk maken van de komst van de Argentijn. Er zou zelfs al een bod zijn binnengebracht bij Germinal Beerschot, zijn huidige club.

RSC Anderlecht heeft de toestemming gekregen van Germinal Beerschot om te praten met Hernan Losada. De middenvelder heeft nog een contract voor drie seizoenen op Het Kiel, maar door een clausule in zijn contract kan de Argentijn voor een gelimiteerd bedrag van iets meer dan één miljoen euro de club verlaten.

Herman Van Holsbeeck, de manager van Anderlecht, zal over een week praten met Losada. De Anderlecht-topman is eerst voor een week naar Zuid-Amerika om spelers te bekijken. Losada zelf blijft vaag: "Nu ben ik nog een speler van Germinal Beerschot maar ik weet nog niet waar mijn toekomst volgend seizoen zal liggen", verklaart hij in de kranten. Naast Anderlecht zouden ook nog twee niet nader genoemde Italiaanse clubs interesse hebben in het goudhaantje van Germinal Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties