Bayern: 'Verdiende landstitel'

Philippe Crols
| 0 reacties
Bayern: 'Verdiende landstitel'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München pakte zondag zijn 21ste landstitel. De club van onze landgenoot Daniël van Buyten pakte tegen Wolfsburg een puntje en dat volstond om de champagne te laten knallen.

Bij de club uit Beieren waren er uiteraard niets dan blije gezichten. Zo onder andere Karl Heinz Rummenigge. "We hebben een goed seizoen gekend, bijna perfect eigenlijk. Alleen jammer van de Europese uitschakeling. Hoe dan ook gaan we hier vanavond wel van genieten", klonk het.
 
De huidige topschutter van Bayern, Luca Toni, heeft met 21 goals een serieus aandeel in deze titel. "Ik ben heel erg gelukkig. De halve finale van afgelopen week werd een grote ontgoocheling, maar nu mogen we wel genieten en feesten. Ik ben naar Bayern gekomen om prijzen te winnen en als dat dan in het eerste jaar lukt is dat heel leuk."
 
Ook Mark van Bommel deed nog zijn zegje. "Het was eigenlijk helemaal niet goed tegen Wolfsburg, maar dat is meestal zo in kampioenenwedstrijden. De titel is wel verdiend, geen twijfel mogelijk", sprak de Nederlander.
 
Bayern is met nog drie speeldagen te gaan kampioen van Duitsland. Het telt tien punten voorsprong op eerste achtervolger Werder Bremen. Het won eerder ook al de DFB Pokal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties