Londerzeel dient klacht in tegen Péruwelz

Londerzeel dient klacht in tegen Péruwelz
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Londerzeel heeft een klacht ingediend tegen Péruwelz. Volgens de Vlaams-Brabantse club heeft de Waalse club te veel en onrechtmatige wissels doorgevoerd in hun onderlinge confrontatie die door Péruwelz de vorige speeldag met 2-1 werd gewonnen.

Péruwelz begon de wedstrijd met een speler in de basis die op het wedstrijdblad bij de reserven stond terwijl de speler die op het wedstrijdblad in de basis stond op de bank plaats nam. Volgens het bestuur van Londerzeel is dat al een eerste wissel. Vlak na de rust kwam die bewuste speler dan als invaller het veld op wat volgens Londerzeel niet kan omdat de speler al vervangen was. Péruwelz voerde dan nog eens twee wissels door waardoor de Waalse ploeg volgens Londerzeel vier wissels heeft doorgevoerd wat eveneens onregelmentair is.
 
Omwille van die reden heeft Londerzeel klacht ingediend tegen Péruwelz. De Vlaams-Brabantse ploeg hoopt de drie punten te recupereren om zo toch nog een kans te maken op het rechtstreekse behoud. Andere opties zijn dat de wedstrijd wordt herspeeld of dat Péruwelz enkel een boete krijgt en scheidsrechter Philippe Vinche een blaam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties