Francs Borains gaat enkele spelers testen

K M
| 0 reacties
Francs Borains gaat enkele spelers testen
Foto: © SC

Francs Borains speelt komende woensdag een oefenwedstrijd tegen US Centre, de kampioen in Bevordering reeks D. Voor de Waalse club een ideale gelegenheid om een paar spelers te testen.

Zo zal Emmanuel Moreaux deel uitmaken van de selectie. Hij is een 21-jarige verdediger die sinds de zomer van 1996 op de loonlijst van Sporting Charleroi staat, maar nog geen minuut speelde voor de eerste ploeg. Ook Jordan Saigal zal zijn kunnen tonen. Hij is een 18-jarige verdediger die aan de slag is bij de beloften van Bergen en tevens Belgisch jeugdinternational is geweest bij de -17jarigen. Eerder was hij ook al aan de slag bij Moeskroen.
 
Naast deze twee jonge Belgen gaat er ook een Franse middenvelder een test komen afleggen. Naast deze spelers gaat ook het nieuws de ronde dat Francs Borains dicht bij een akkoord staat met Xavier N’Gungu. N’Gungu is een jonge aanvaller van Bergen die dit seizoen bij de beloften actief was. Het contract van Sacha Eslahi wordt mogelijks eerstdaags verlengd. De 23-jarige aanvaller staat ook in de interesse van Pâturages.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties