Vlcek: 'In ieder geval belangrijke goal'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vlcek: 'In ieder geval belangrijke goal'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Stanislav Vlcek scoorde net als vorige week tegen Club Brugge ook tegen Bergen het openingsdoelpunt. Daarmee had hij in de slotfase van de competitie een belangrijk aandeel in het behalen van de tweede plaats.

"Of het een mooi doelpunt was laat ik in het midden. Hetgeen wel zeker is, is het feit dat het een belangrijk doelpunt was. Ik ben trouwens wel blij dat ik zo vaak belangrijke goals maak", klonk de analyse van Vlcek in Het Nieuwsblad.

Vlcek kan terugblikken op een geslaagde periode bij paars-wit. Hij werd tijdens de winterstop aangetrokken door Anderlecht. In de competitie stond hij vijftien maal in de basis. Hij scoorde zes keer. Ook in de Beker van België maakte hij op het Kiel de goal van de kwalificatie voor de finale tegen Germinal Beerschot.

Of het seizoen van de Tsjech er na de bekerfinale tegen AA Gent opzit is nog niet echt duidelijk. "Ik hoop dat ik meemag naar het Europees kampioenschap. Dinsdag maakt de bondscoach zijn selectie bekend. Ik hoop dat hij me de afgelopen weken heeft gevolgd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties