Péruwelz krijgt boete na Londerzeelse klacht

K M
| 6 reacties
Péruwelz krijgt boete na Londerzeelse klacht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagnamiddag werd de klacht van SK Londerzeel tegen Péruwelz behandeld nadat die vorige vrijdag ontvankelijk werd verklaard. De Waalse ploeg komt ervan af met een boete, maar de uitslag wordt behouden.

Londerzeel had klacht ingediend nadat bleek dat het wedstrijdblad niet in orde was. Een speler die in de basis stond begon op de bank en vice versa. Dit kan als dit vooraf op het wedstrijdblad werd aangegeven en geparafeerd door de scheidsrechter en beide afgevaardigden, wat echter niet gebeurd is. Scheidsrechter Philippe Vinche heeft dat vrijdag ook aangegeven waardoor de klacht ontvankelijk werd bevonden.
 
Dinsdag werd de klacht verder behandeld. Het sportcomité kwam uiteindelijk tot de beslissing dat Péruwelz voor de onregelmatigheden een boete moet betalen, maar de wedstrijd wordt niet opnieuw gespeeld of omgezet in een 5-0 nederlaag. Een streep door de rekening van Londerzeel die daarmee hadden gehoopt de barragewedstrijden te vermijden. De Raad van Bestuur van Londerzeel zal in één van de eerstkomende dagen beslissen of het in beroep gaat tegen deze beslissing.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties