Boussoufa: 'Ik weet niet of ik blijf'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Boussoufa: 'Ik weet niet of ik blijf'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde een erg sterke terugronde en dat had de Brusselse club voor een groot stuk te danken aan Mbark Boussoufa. De Marokkaanse balgoochelaar van paars-wit gaf ook aan dat hij zijn contract zal verlengen, maar dat is intussen niet meer zeker.

Zoals iedereen weet maakt Anderlecht de laatste maanden werk van de toekomst, zo werden de transfers van Suarez, Kanu en Kruiswijk al afgerond en staan ook Kayouté en Losada dicht bij een verblijf in het Astridpark. Verder handelde de club al heel wat contractverlengingen af, alleen met smaakmaker Boussoufa is er nog geen overeenkomst.

Boussoufa ligt nog tot 2010 onder contract in de hoofdstad, maar de Marokkaan en Anderlecht lieten in het verleden al weten dat het contract verlengd zal worden tot 2012. Er ligt namelijk een contract van liefst 1,3 miljoen euro te wachten op de smaakmaker van het Astridpark, een recordbedrag voor Anderlecht. Intussen is de middenvelder echter minder zeker van een verlengd verblijf bij Sporting, het hangt hem namelijk de keel uit dat de contractverlenging nog steeds niet afgerond is. 

"De bal ligt in hun kamp. We praten al vanaf februari, maar nu zitten we bijna aan het einde van het seizoen. En er is nog altijd geen nieuwe overeenkomst. Het is niet dat ik niet wil blijven, ik wil hier best nog doorgroeien. Maar ze weten ook dat er belangstelling is van andere clubs", aldus Boussoufa. "De situatie is veranderd sinds februari. Elke week zitten hier grote clubs in de tribune. Ik heb nog een contract natuurlijk, maar het is toch anders als je tot 2012 kunt bijtekenen", vertelt de middenvelder deze morgen in de krant.

Is de bekerfinale dan de laatste partij van Boussoufa in het shirt van Anderlecht? "Dat kan ik nu niet zeggen", is het antwoord van de kleine Marokkaan. Toch is het zeker niet uitgesloten dat de vedette van het Astridpark alsnog zijn handtekening onder een contractverlenging zet, maar Boussoufa waarschuwt het bestuur wel: "Het lijkt me tijd dat alles opgelost wordt, want er is heel wat belangstelling." Herman Van Holsbeeck reageerde intussen al kort op de uitlatingen van Boussoufa: "Het gaat om één bepaald punt, maar we gaan dit binnenskamers oplossen", aldus de manager van Anderlecht. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties