Racing Mechelen rondt vier transfers af

Rita De Meyer
| 12 reacties
Racing Mechelen rondt vier transfers af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Mechelen werd afgelopen weekend uitgeschakeld in de eindronde van de derde klasse, de Mechelse club kan zich vanaf nu dus volop concentreren op volgend seizoen. Het bestuur heeft alvast vier inkomende transfers afgerond.

Zo komt Michail Clepkens (foto) de Mechelse rangen vanaf deze zomer vervoegen. De 22-jarige goalie moet de concurrentie aangaan met Deweerdt, de huidige doelman van Racing Mechelen. Clepkens komt over van reeksgenoot Diegem, hij tekende een contract voor twee seizoenen met optie bij Racing Mechelen.

Ook Domien Leys zal Racing Mechelen deze zomer komen versterken, de verdediger komt over van Verbroedering Geel. Domien, zoon van Racingmonument Luc Leys, is een negentienjarige centrale verdediger, hij tekende een contract voor twee jaar met optie. 

Verder heeft Racing zich ook op het middenveld versterkt met het oog op volgend seizoen. Spelmaker "Augusto" Alves Da Silva zal vanaf volgend seizoen aantreden voor Racing Mechelen, de 24-jarige spelverdeler maakt de overstap na drie jaar Capellen. De middenvelder, die afgelopen seizoen zeven keer tot scoren kwam, tekende een contract voor één seizoen met optie.

Tot slot heeft Racing Mechelen ook een nieuwe spits aangetrokken, het gaat om Olivier Claessens. De negentienjarige aanvaller komt over van het Nederlandse Willem II, waar hij einde contract was. Eerder speelde Claessens in België al voor Antwerp. Hij tekende een contract voor twee seizoenen met optie bij de derdeklasser. 

Racing Mechelen rondde een poos geleden ook al de transfer van Casagolda af, de teller van inkomende transfers staat intussen dus al op vijf. De club laat dan ook weten dat er geen inkomende transfers meer moeten verwacht worden, tenzij er zich een opportuniteit voordoet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties