Koen Schokkaert verlaat Wetteren

Rombaux Gunther
| 9 reacties
Koen Schokkaert verlaat Wetteren
Foto: © SC

Koen Schokkaert zal komend seizoen niet meer te zien zijn op het veld in het Marcel De Kerpel stadion. Althans niet meer in het Wetterse team, hij verlaat immers de club.

Het werd geen al te best seizoen voor Standaard Wetteren, het moest tot de laatste speeldag blijven strijden om ook komend seizoen in derde klasse uit te komen. Voor dat komende seizoen zal de club alvast een grondige facelift ondergaan. De meest opvallende naam tussen het lijstje van de vertrekkers is die van Koen Schokkaert, de spits, die ooit nog voor Club Brugge speelde, wilde zijn contract niet meer verlengen en gaat dus op zoek naar een andere club.

De club bleef intussen niet bij de pakken zitten en trok alvast negen nieuwe spelers aan die het vertrek van maar liefst tien spelers moeten opvangen, onder hen Nico Blondeel (Maldegem), Bert Claerhout (KV Kortrijk), Jan Delanghe (SV Oudenaarde), Niels Bossuyt (Cercle Brugge), Preben Delclef en Davy De Clercq  (Lokeren), Pieter-Jan Foket  en Ewout Denys  (Deinze) en Yves Cordier (Londerzeel).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties