Mourinho: 'Ik ben niet speciaal, Inter is dat wel'

Philippe Crols
| 0 reacties
Mourinho: 'Ik ben niet speciaal, Inter is dat wel'
Foto: © SC

José Mourinho werd gisteren al aangeduid als nieuwe trainer van Inter. Dinsdag werd hij dan aan de pers voorgesteld. De Portugees is razend ambitieus en sinds begin september nog niets veranderd.

Mourinho werd in Engeland ‘The Special One’ genoemd. “Ach, ik ben helemaal niet speciaal, maar wel een goede trainer. Mijn nieuwe club, Inter, die is speciaal. ”, sprak de Portugese coach.

Na Porto en Chelsea komt Mourinho dus terecht in Italië. “Ik heb altijd al voor een grote Italiaanse club willen werken. Ik wil hierbij dan ook Massimo Moratti en Marco Branca bedanken om me deze kans te geven. Het is een hele speciale en belangrijke uitdaging voor mij.”

Volgens de Portugees kan hij met Inter mooie dingen bereiken. “Onze kern moet niet zodanig uitgebreid worden zoals ik in kranten lees. Twee tot drie gerichte versterkingen volstaan om volgend seizoen op alle fronten mee te doen.”

Mourinho krijgt bij Inter de taak die hij bij zijn vorige werkgevers kreeg: prijzen pakken. Geen probleem voor de Portugees. Hij heeft al een UEFA Cup, een Champions League, twee Engelse titels, een FA Cup, twee Portugese titels en een Portugese beker gewonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties