LDH linkt zowaar Zidane en Papin aan Standard

Philippe Crols
| 21 reacties
LDH linkt zowaar Zidane en Papin aan Standard
Foto: © SC

De Waalse pers is volop aan het uitzoeken wie de nieuwe trainer van Standard zou kunnen worden. La Dernière Heure kwam vrijdag wel met een paar heel opmerkelijke namen op de proppen.

De Waalse krant linkt onder het nodige voorbehoud namelijk Zinedine Zidane en Jean Pierre Papin aan de Belgische landskampioen. Volgens La Dernière Heure is Papin zelfs al op Sclessin gespot geweest. Samen met Zidane zou hij het nieuwe trainersduo van Standard kunnen worden.

Papin was het afgelopen seizoen nog trainer van Lens, maar daar slaagde hij er niet in om de ploeg van onder andere Aruna Dindane en Vedran Runje in de hoogste klasse te houden. In het verleden speelde de aanvaller nog in België bij Club Brugge.

Zinedine Zidane voetbalt sinds de WK-finale van 2006 tegen Italië niet meer. Een tijd geleden was hij nog in Luik om voor aanvang van de wedstrijd Standard-Anderlecht de Gouden Schoen te overhandigen aan Steven Defour.

Standard heeft tot op heden nog altijd geen opvolger gevonden voor Michel Preud'homme. De namen van onder andere Wilmots, Leekens en Artur Jorge passeerden al wel de revue.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties