Standard bereikt akkoord met Dalmat

De Nijs Michael
| 11 reacties
Standard bereikt akkoord met Dalmat
Foto: © SC

Standard trok enkele dagen geleden een nieuwe trainer aan in de persoon van de Roemeen Bölöni, het bestuur van de Luikenaars kan zich dan ook volop concentreren op het aantrekken van nieuwe spelers. In dat opzicht heeft de club nu een succes geboekt.

Nadat Standard eerder al tot een akkoord kwam met Bergen omtrent een overgang van Wilfried Dalmat, is de club vandaag ook tot een persoonlijk akkoord gekomen met de speler. Dalmat, die op 17 juli zijn 26ste verjaardag viert, speelde sinds het seizoen 2006-2007 voor Bergen, in totaal verscheen hij er 33 keer op het veld en vond hij 12 keer de weg naar de netten. In het verleden stond Dalmat ook op de loonlijst van Nantes, Marseille, Chateauroux, Grenoble, Lecce en Santander.

Dalmat kon ook op de interesse van enkele andere Belgische teams, zoals AA Gent en Germinal Beerschot, rekenen. Maar de Franse middenvelder heeft nu dus gekozen voor een avontuur bij Standard. De landskampioen is dan ook uiterst enthousiast over haar eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen en spreekt over een "ervaren en talentvolle" speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties