Lagerbäck: 'Scheidsrechter was voor Spanje'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Lagerbäck: 'Scheidsrechter was voor Spanje'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Het is bitter om op deze manier de wedstrijd te verliezen.” Lars Lagerbäck was na de wedstrijd nog niet bekomen van de 2-1 nederlaag tegen Spanje.

Vanuit Innsbruck

“We moesten een vrije trap krijgen voor een fout op Markus Rosenberg, maar op de tegenaanval scoort Spanje de winning goal. Is dit fair-play”, vraagt Lasse zich af. “Op het einde van de eerste helft hebben de Spanjaarden op de scheidsrechter (de Nederlander Pieter Vink, nvdr.) ingepraat. In de tweede helft hadden we het gevoel dat alle beslissingen tegen ons werden genomen. Hij was niet consistent in zijn beslissingen.”
 
Over de prestatie van zijn ploeg was Lagerbäck wel tevreden. “Tijdens de eerste helft waren we excellent. Misschien wel een van onze beste periodes uit de voorbije jaren. Spanje had meer balbezit, maar wij creëerden de beste kansen.”
 
Lagerbäck verwacht niet dat Zweden een psychologische tik zal krijgen na de late treffer van Villa. “We zullen 24 uur ontgoocheld zijn, maar deze ploeg toont voldoende karakter om ons hierover te zetten. We hebben ons lot nog in eigen handen en hebben een realistische kans om door te stoten naar de kwartfinales.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties