Dahmane vertrekt naar Eskisehirspor

Philippe Crols
| 10 reacties
Dahmane vertrekt naar Eskisehirspor
Foto: © SC

Mohamed Dahmane zal zijn carrière verderzetten in Turkije. Hij verhuist naar de nieuwe eersteklasser Eskisehirspor. Tot op heden stond de aanvaller nog onder contract bij Bergen.

Dahmane stond tijdens de winterstop ook al eens in de belangstelling van enkele Turkse clubs, maar toen ging een transfer naar het buitenland niet door. Nu heeft hij dus wel zijn overgang naar de Turkse zon beet.

Eskisehirspor is geen hoogvlieger in Turkije. De club speelde de afgelopen 18 seizoenen niet meer in de eerste afdeling in Turkije. Vorig seizoen wist het zich na play-offs toch terug naar de eerste klasse te spelen. In de jaren '70 werd de club drie maal vicekampioen en won het ook een maal de beker.

Dahmane begon aan dit seizoen bij Racing Genk. Die club plukte hem weg bij Bergen. In Limburg kwam de 26-jarige speler echter niet zo goed overeen met trainer Hugo Broos. Dahmane vond het vooral niet leuk dat hij nooit voorin werd uitgespeeld. Uiteindelijk vertrok hij tijdens de winterstop terug naar Bergen. Of die transfer geldig was, is nog altijd niet helemaal duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties